BruttolønsordningOM BRUTTOLØNSORDNING
Bruttoloen Image
 Med en bruttolønsordning hos Statement Copenhagen har du muligheden for at tilbyde dine medarbejdere alt indenfor Spa, Wellness - & Skønheds behandlinger på et sted og samtidig give dem muligheden for at opnå den skattemassige fordel ved at trække behandlingerne over bruttolønnen. Se vores behandlinge
ENKEL ADMINSTRATION
Bruttoloen Image
Med en bruttolønsordning modtager virksomheden én samlet månedlig faktura fra Statement Copenhagen. I vælger selv om bruttolønsordning skal gælde i 6 eller 12 måneder af gangen for jeres medarbejdere. Se vores spa menu og kontakt os for at sammensætte den perfekte løsning til jeres virksomhed.
SKRÆDDERSYET AFTALE
Som virksomhed kan vælge, hvilke behandlinger i ønsker at tilbyde jeres medarbejdere. Medarbejderen skal kunne drage fordel af behandlingen i sit virke for at kunne opnå den skattemæssige fordel. Et eksempel kan være, at en medarbejder har stillesiddende arbejde og kan derfor tilbydes massage som en bruttolønsordning, for at forebygge arbejdsskader.  Statement Copenhagen påtager sig ikke ansvar for for virksomhedernes valg og har heller ikke skatteansvar.  Derfor råder vi virksomheden til at søge juridiske & skattetekniske rådgivning hos et autoriseret revisorhus.


Sale

Unavailable

Sold Out