Abonnements betingelser

GENERELLE VILKÅR:

For ændringer/opjustering/nedjustering eller opsigelse af abonnement, henvend dig venligst i en af vores saloner eller pr. mail påinfo@statementcopenhagen.dk.
Ændringer/opjusteringer/nedjusteringer er først gældende når du modtager en kvittering for modtagelse af dine ønsker pr. mail fra Statement Copenhagen.


LATE FEE

Der bliver pålagt et gebyr, hvis man kommer mere end 5 minutter for sent til sin behandling.

5 - 10min: 100kr
10 - 15min: 150kr
15 - 20min: 200kr
20 - 25min: 250kr
25 - 30min: 300kr


24 TIMERS AFBUDSPOLITIK

Hos STATEMENT COPENHAGEN har vi en 24 timers afbudspolitik som altid gør sig gældende, også når du er abonnementskunde. Det vil sige at udebliver du fra din aftale eller aflyser du indenfor de 24 timer før din behandlings start, opkræves du det fulde beløb for din bookede ydelse. Som abonnements kunde har du allerede forud betalt din behandling og her trækker vi dig derfor et klip i dit abonnement hvis du udebliver fra din behandling, dette vil sige at du derfor har en behandling mindre tilbage den indeværende måned hvor du er udeblevet eller har meldt for sent afbud til din behandling.

 

NYE PRISER PR 1. JANUAR 2024

Til næste år justerer vi priserne hos Statement Copenhagen. Det betyder, at den samlede pris på din aftale ændres.

Din aftale hos Statement Copenhagen ændres fra 675kr./måned. til 795kr./måned

Det seneste år har været præget af prisstigninger og vi ser os derfor nødsaget til at justere prisen for fortsat at kunne leve op til den standard, der er forventet i vores behandlinger, hvorfor vi justerer vores priser.

Prisjusteringerne træder i kræft d.1 januar 2024 i overensstemmelse med vores gældende abonnementsvilkår. Samme dato opdaterer vi abonnementsvilkårene, og du kan se de nye vilkår her i den ovenstående tekst allerede. 

 

OPSIGELSESVILKÅR:

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab i Statement Copenhagen med det gældende opsigelsesvarsel. Medlemsskabet ophører ved udløbet af opsigelsesmåneden plus én måned. Ved opsigelse af dit medlemskab skal du oplyse dit fulde navn, medlemsnummer samt afleverer dit udleverede medlemskort i en af vores saloner. Medlemskortet betragtes til hver en tid som værende Statement Copenhagen´s ejendel helt og holdent.


FORTRYDELSESRET AF ABONNEMENT:

14 dage fra indgåelse. Allerede udførte behandlinger i indeværende opsigelsesmåned vil blive faktureret via girokort.

Sale

Unavailable

Sold Out