OM OS

Statement Copenhagen er et luksuriøst skønhedskoncept med sin første salon placeret i hjertet af Frederiksberg

Hos statement copenhagen er du i trygge hænder fra start til slut. Vores team består af specialister indenfor hver deres fagområde. Alle har de mange års erfaring i at udføre de behandlinger vi tilbyder i vores saloner.

Hos statement Copenhagen er trivsel, ekspertise og videreudvikling af vores team i højsæde, derfor er alle som er tilknyttet vores saloner, certificerede indenfor de produkter vi benytter os af samt uddannet indenfor de behandlinger de hver især udfører - dette er din garanti for en professionel udført behandling.

Vores kerne kompetance ligger i Skønhedsbehandlinger

Vores Team tæller derfor alt fra Frisører, Make-up Artister, Hårstylister, Negleteknikkere samt Lash Artister. Tilsammen udgør de din vej til et luksuriøst skønhedsunivers med mange muligheder for forskellige behandlinger under samme tag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores smukke skønhedsunivers i en af vores saloner eller online i vores webshop hvor du altid kan få tilsendt de lækreste produkter lige til døren.

BEHANDLINGER

BOOK NU

* GARANTI

Hos Statement Copenhagen går vi meget op i at du er tilfreds med resultatet. Derfor har du 5 dages garanti fra den dag, du får lavet behandlingen. Skulle der være noget du ikke er tilfreds med, er du derfor velkommen til at kontakte os på dagen, du finder ud det.

* AFBUD

Statement Copenhagen har en afbudspolitik på 24 timer. Dette vil sige at hvis der er kommet noget i vejen for din aftale, skal du melde afbud indenfor 24 timer. Sker dette ikke, vil du blive opkrævet det fulde beløb for din pågældende behandling.

ABONNEMENTER

Hos Statement Copenhagen kan du få skræddersyet et abonnement som passer perfekt til dig. Vælg imellem vores bronze, sølv eller guld abonnement og få en fast aftale hver 2., 3. eller 4. uge alt efter hvad der passer dig.

Du behøver aldrig tænke på, om du nu har råd til smukke negle, da det automatisk bliver trukket via PBS hver måned. For abonnement, henvend dig venligst i en af vores saloner. Betingelser, vilkår og opsigelse kan findes i bunden af hjemmesiden under Abonnements betingelser, vilkår og regler.

CND SHELLAC ABONNEMENTEr

CRYO FACIALS ABONNEMENTER

MASSAGE ABONNEMENTER

FØLG OS

VORES PLACERINGER

Frederiksberg

+45 31 31 19 63

Allégade 21
2000 Frederiksberg

Amager Strandpark

+45 31 31 19 63

Amager Strandpark, Strandlodsvej 49
2300 Amager

ILLUM

+45 31 31 19 63

Østergade 52

(2nd floor)
1001 København K

Hellerup - Waterfront

+45 31 31 19 63

Waterfront, Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup

KBH. K - Indre By

+45 31 31 19 63

Store Kongensgade 19A
1264 København K

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - FREDAG | 09:00 - 20:00

LØRDAG | 09:00 - 17:30

SØNDAG | 09:00 - 17:30

Sale

Unavailable

Sold Out