Tilbage

Forkæl ham: Den Ultimative Gaveguide til Manden I dit liv

Hvis du leder efter den perfekte gave til manden i dit liv, er du kommet til det rette sted. Hos STATEMENT COPENHAGEN har vi en række eksklusive produkter fra Balmain og Benjamin Barber, der ikke kun vil imponere, og forkæle din mand I hans hverdagsroutine men også tilføje et luksuriøst pyust I hverdagen det næste lange stykke tid frem.  

Giv ham mere end bare en gave – giv en oplevelse. Med luksuriøse produkter som Balmain og Benjamin Barber fra STATEMENT COPENHAGEN kan du være sikker på at vælge en gave, der vil blive værdsat.  

 

Balmain til Mænd: Tidløs Elegance og Maskulin Stil 

Balmain er kendt for sin tidløse elegance og førsteklasses kvalitet. Giv ham en gave fra Balmain's sortiment, der kombinerer maskulin stil med raffineret luksus. Balmain tilbyder produkter, der afspejler den moderne og sofistikerede mand.  

 

Benjamin Barber: Luksus Barbering til den Moderne Gentleman 

Produkter fra Benjamin Barber er til manden, der sætter pris på velplejede skægstubbe eller den glatte barbering som kommer helt I bund. Sæt rammerne for din mand og skab en unik spa oplevelse derhjemme for ham I hverdagen med luksuriøse produkter, der er designet til at forvandle hans daglige rutine til en spa oplevelse. Benjamin Barber tilbyder alle produkter indenfor hver duft serie som di mand behøver for at opnå den perfekte barbering. 

 

Hos STATEMENT COPENHAGEN er du I trygge hænder hos os, år det kommer til at vælge det sikre gavehit, hvad end det er e gave, gavekurv eller en julekaleder sammensat ud fra dit eget budget. Kontakt os på tlf eller besøg en af vores saloner hvor vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte gave.  

 

Sale

Unavailable

Sold Out